TCC crew @ JAPmeet Ljubljana

ex GT86 by BureX

ex Celica ST202 (Suki) by Reja

Celica T23 by Shapeshifter

ex Corolla TS by MarkoZG

ex Corolla TS by forinta83

Celica ST202 (Rei) by Reja

2. JDM meeting @ Tower Center RIJEKA

2. JDM meeting (susret ljubitelja japanskih vozila) @ Tower Center RIJEKA (na krovu) – nedjelja 07.04.2013 s početkom u 12h

Trebali bi se svi koji mislimo iz Zagreba i okolice ići na ovaj event okupiti kod Bille u Novom Zagrebu do 10 sati te u 10:00 zajedno krenemo prema Rijeci. Ja sam u tu NEDJELJU oko pola 10 već na Billi. Bilo bi dobro da se nađemo sa ekipom iz Istre/Rijeke tipa na autobusnom kolodvoru u Rijeci pa zajedno odemo u Tower Centar na meet.
Event počinje službeno u podne ali trebali bi doći ranije jer će biti gužve i trebat će zauzet mjesto. Hvala 🙂

Vidimo se 😉

{countdownfx}{/countdownfx}

Pozivamo vas na 2. međunarodni susret ljubitelja japanskih vozila u Rijeci. Pridružite nam se sa svojim limenim “Japancem” na prekrasnoj lokaciji na krovu riječkog Tower Centra. Organizatori su pripremili mini street style natjecanje, bogat zabavni program i naravno još puno iznenađenja. DOBRO DOŠLI!

2. JDM Meeting @ Tower Centar Rijeka
——–
BITNA NAPOMENA: U slučaju loše vremenske prognoze susret se seli kat niže, tj. na (natkriveno) parkiralište 5b i pristup na taj kat će biti organiziran sa krovnog parkinga!
——–
Bili smo tako mali, a sada toliko veliki. Nekad nekolicina hondaša, a sada složni JDMovci. Vodi nas ljubav prema autima, od najsporijih do najbržih, od najnižih do najviših. Mi smo Šekorejsing JDM team koji danas broji oko 500 članova i organizira 2. veliki internacionalni susret ljubitelja japanskih vozila. Pozivamo SVE Vas da se dovezete 07.04.2013. u 12 sati na krov Tower centra Rijeka sa svojim japancem i učinite još jedan naš susret nezaboravnim!
——–
Powered by:
ŠekoRejsing JDM Team

Odgovori