TCC crew @ JAPmeet Ljubljana

ex GT86 by BureX

ex Celica ST202 (Suki) by Reja

Celica T23 by Shapeshifter

ex Corolla TS by MarkoZG

ex Corolla TS by forinta83

Celica ST202 (Rei) by Reja

Toyota Klub Hrvatska

Sve je počelo u proljeće 2009. godine na službenom Toyota forumu, kad se nakon dvogodišnjeg druženja na forumu i nakon prvog velikog susreta članova počela stvarati ideja o osnivanju Toyota kluba.

Osnivačka skupština je održana 09. lipnja 2009. godine. Na njoj je dogovoreno osnivanje Kluba te izabrano vodstvo. Vodstvo Kluba se odlukom većine članova može mijenjati na godišnjim skupštinama Kluba svake dvije godine. Trenutne osobe ovlaštene za zastupanje Kluba su:
Ivica Kušec – predsjednik,
Karlo Hopek – dopredsjednik,
Karlo Cegnar – tajnik.

27. kolovoza 2009. Klub je službeno upisan u Registar udruga Republike Hrvatske pod nazivom Toyota Klub Hrvatska.
Klub je zamišljen kao krovna udruga koja u svoje članstvo okuplja zaljubljenike i vozače automobilske marke Toyota, pruža im podršku, omogućava međusobnu razmjenu znanja i iskustava te organizira susrete članova.

Kroz iskustva vlasnika Toyote želimo potencijalnim kupcima novih ali i polovnih vozila olakšati odabir i približiti im model za koji se namjeravaju odlučiti.
Želimo vam ugodan boravak na portalu i forumu, puno korisnih informacija i puno kilometara sa vašim ljubimcima.

Na sjednici Skupštine Udruge Toyota Klub Hrvatska, održanoj 19.10.2013. godine donesena je odluka o izmjeni statuta te je izabrano novo vodstvo kluba. Za predsjednika kluba izabran je Ivica Kušec, za dopredsjednika Damir Turić, a za tajnika Davorin Predavec.

Toyota Klub Hrvatska.

http://www.toyotaclubcroatia.com/
http://www.toyotaclubcroatia.com/forum/
http://www.facebook.com/groups/toyotaclubcroatia/